Residents

Hearttarget is a resident of HightechXL-Plaza. If you’re a high-tech start-up accelerating your hardware business too, you should consider joining us.

Read more

Hearttarget | Haal het beste uit jezelf en je team

Folkert Huysinga vertrok na 10 jaar dienstverband bij Philips om voor zichzelf te beginnen. Nu geeft hij trainingen en workshops die erop gericht zijn om het beste uit het personeel te halen en zo bedrijfsprocessen te versnellen. Hij wil bedrijven op de campus beter met elkaar laten communiceren. Bij Philips leidde hij wereldwijde inkoop en verandertrajecten. Nu staat hij aan het hoofd van zijn bedrijf Hearttarget, een eenmanszaak gevestigd op de High Tech Campus. “Ik weet hoe het zakelijke binnen grote bedrijven er aan toe gaat, maar vergeet in mijn werk de persoonlijke kant en de factor mens niet.”

Het klinkt misschien gek, maar je kan je verloren en eenzaam voelen in een omgeving waar 10.000 mensen werken. Binnen een omgeving van voornamelijk techneuten en mensen die ingesteld zijn op de ratio richt Huysinga zich op het wijzigen van gedragsbepalende factoren. “In de workshops die ik geef leer ik deelnemers te denken met het hart in plaats van alleen met het hoofd.”

Lees meer op E52.nl>

Contact

 

Hearttarget
High Tech Campus 12
5656 AE Eindhoven
The Netherlands

+31-6-13766635
folkert.huysinga@hearttarget.nl
www.hearttarget.nl